5 dagar kvar

Nu är det nära! 5 dagar kvar till Kalle, julbord och den där "Kan du vissla Johanna" som de bara måste visa varje år och som jag alltid hatat! En svart fläck i mitt annars så röda firande. Men men, han som tar från de rika och ger till de fattiga måste man ju se, vad heter han nu? Karl-Bertil? Japp, och sen sätter farfar eld på adventsljustaken som alla andra år och så blir det den årliga brand-utrymningen :) Jag längtar!

Och sen är det nyår och då får jag äntligen träffa Lilli. Och i år slipper vi Bagdad-krigszon med raketer och tipp, hoppas jag i alla fall ;)

Idag är det jullunch i skolan. Alla får varsin julmust, efterrätt och så spelar de jullåtar. Julbordet i sig är inget att hurra för. Varför skulle vi äta köttbullar och prinskorv nu när vi aldrig gör det annars? Hoppas de har lax! Hur är det med Jensen? Är det fräschare julbord?


image251
Dagens lunch...
Update: Jag måste förklara mig: Jag åt alltså inte jullunch på portionsförpackning utan jag menar att skol-julmaten är lika äcklig som den här lådan. Vilket i och för sig betyder att jag åt "lådan" (eftersom jag åt lite skolmat).. hjälp!




/Lollo


Kommentarer
Postat av: Lilli

Åh herre gud !! du har väl inte köpt den där jultallriken? Jag har sett den i affären och fått en konstig/not so nice känsla i magen!

2007-12-19 @ 17:24:07
URL: http://lilliochlollo.blogg.se
Postat av: Lollo

Nej, absolut inte!! den ser ju så äcklig ut! det är så tragiskt för vem köper den? nån som är ensam på jul och inte kan laga julmat bara för en person (eller inte kan laga mat över huvud taget):D

2007-12-19 @ 21:49:58
URL: http://lilliochlollo.blogg.se
Postat av: Lollo

aha, nu förstår jag varför du tror jag köpt den.. det står ju 'dagens lunch' under :) men det jag menar med det är att skolans julbord är lika äcklig som den där portionsförpackningen.. vilket i och för sig betyder att jag ätit "den", oj.. hjälp! magpumpning, gäller det bara alkohol?

2007-12-19 @ 21:54:19
URL: http://lilliochlollo.blogg.se
Postat av: Lilli

haha, du har nog ätit den mohaha. Ska ringa karolinska, eller är danderyd närmare dig? :p

2007-12-20 @ 18:16:32
URL: http://lilliochlollo.blogg.se
Postat av: Lollo

Danderyd är närmare haha, det är nog bäst om du ringer så snart som möjligt, magpumpningen brukar vara full av rimbo, kårsta och andra zoon 3-barn som inte har annat att göra på helgerna :D

2007-12-20 @ 18:52:09
URL: http://lilliochlollo.blogg.se
Postat av: Lilli

I did not see that coming, you are bad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men realistisk ;)

2007-12-27 @ 19:23:28
URL: http://lilliochlollo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0