YAY GERI'S DRESS IS BACK !

6xjw85f.jpg


/Lilli - spice up your life


Roberto Cavalli goes Spice Girls

poshoutfits.jpg


/Lilli - viva forever


******

Igår var jag riktigt rädd. Det har hänt en hemsk sak, som kunde ha blivit riktigt stor. Oh my jag vet inte ens om jag hade suttit här idag, och jag kunde ha förlorat en eller flera vänner. Jag inser nu hur viktiga mina vänner är för mig, hur glad dom gör mig och att dagarna vore så förfärligt tråkiga utan dom.

En kille i min skola blev i onsdags hämtad av poliser, det var tre piketbussar utanför. Denna kille är väldigt annorlunda och umgås inte med någon i skolan. Igår när jag kom till skolan möttes jag iaf av vänner som var förtvivlade och berättade att han hade tänkt att skjuta inne i skolan. Vi var jätterädda, jag har aldrig haft den känslan förut. På vägen upp till skolan tänkte man att idag kan jag dö. Det var verkligen hemskt. Hela dagen igår var man spänd och man var rädd varje gång man gick runt hörnet. En av mina bästa vänner har klassrummet bredvid honom, hur kul är detta?

Men nu är han omhändertagen, och han kommer inte att göra oss illa. Jag undrar vad som kommer att hända OM han kommer tillbaka. Troligtvis så kommer han att komma tillbaka en dag med ännu mer ilska. Oavsett om han är avstängd från skolan eller ej så kan han fortfarande ta sig in.

Lärarna är jag så himla arga på ! Jag föstår inte hur  man kan bete sig som dom. De vägrar att berätta för oss vad som hände och vad som händer. De säger att det är sekretess belagt, att vi måste respektera honom. MEN VÅRAN RESPEKT DÅ? SKA INTE VI KUNNA FÅ KÄNNA OSS SÄKRA I VÅR EGEN SKOLAN? Just nu går det hur mycket rykten som helst, det är bättre att lärarna berättar för oss istället, detär deras skyldighet mot oss.

Idag går jag till skolan, han är inte där. Men på måndag, hur ska man veta?

/Lilli


Vad är en "egen stil"?

Det är något jag alltid undrat. Alla vill ha en egen stil, men vad innebär det egentligen? Är det att man har liknande kläder varje dag? För det blir ju lätt tråkigt! Eller är det att man klär sig speciellt och sticker ut från mängden? Har bara de speciella en egen stil? För vad bestämmer vad som är en egen stil egentligen? Jag är lost...

Jag har ingen egen stil tror jag, för jag varierarar verkligen. Ibland vill jag se pryd ut, ibland trashig och ibland bara normal. Oftast väljer jag det bekvämaste. Men problemet är att min stil skulle lätt kunna beskrivas som tråkig. Och vem vill vara tråkig? Men jag är inte modig nog att ha till exempel mina coola solglasögon som i många ögon skulle beskrivas som fula, även om jag vet att jag passar jättebra i dem. Jag köper dem, men vågar inte ha dem. Samma sak med min hatt. Och en speciell klädkombination som ser jättesnygg ut hemma men som skulle sticka ut i skolan. Jag vågar inte - alltså blir jag tråkig. Jag tar det normala, det som är snyggt men normalt. Och jag förblir tråkig. Och stil-lös.

Det skulle kunna vara ett nyårslöfte - att våga klä mig mer speciellt. Eller i alla fall hitta en stil som passar mig. Vad nu en stil är...

   

Coolt på Nicole - men på mig??

/Lollo - vanlig, tråkig och normal


My anthem for the season !

Santa is coming tonight
And I wanna car and I wanna life
And I wanna first class trip to, Hawaii
I wanna lifetime supply of skittles and slurpies and Eskimo pies
I wanna dvd, a big screen tv

Just bring me things that I don't need
Cuz now its Christmas and I want everything
I just can't wait
Christmas, so don't stop spending
I want a million gifts, that's right
Don't forget my Christmas list tonight
Cuz now its Christmas

Somebody take me away
Or give me a time machine to take
me straight to midnight, I'll be alright
I wanna girl in my bed
Who knows what to do
a Playstation 2
I want a shopping spree
In New York City

Just bring me things that I don't need
Cuz now its Christmas and I want everything
I just can't wait
Christmas, so don't stop spending
I want a million gifts, that's right
Don't forget my Christmas list tonight
Cuz now its Christmas

I wish I could take this day
And make it last forever
And no matter what I get tonight
I want more...
its Christmas and I want everything
I just can't wait
Its Christmas, and I want everything now

Christmas and I want everything
I just can't wait
Christmas, so don't stop spending
I want a million gifts, that's right
And I can't wait till midnight
Don't forget my Christmas list tonight

cause now its Christmas

cause now its Christmas

cause now its Christmas

/Lilli

Jessica i 9A jag vet att du har linser, Jessica i 9A sätt på dig dina brillor

Satt just och tyckte lite "hej det är synd om mig", men då kan man lita på Lollo. Gay funny referee var det bästa på länge ! Den har inte kommit hit ut till Hässelby än vadjag vet så det var väldigt trevligt. Precis som Lollo skrev så blir det ju lätt lite stressigt dessa tider. JAG VARNAR ER ALLA VÅGA INTE BOKA IN EN ENDA MATCH I MIN KALENDER, Lollo I feel your pain. Men samtidigt som det kan vara lite stressigt så finns det väldigt mycket kul som händer i december, jag anser att detta måste vara den månad som svenskar umgås mest, pathetic.  

I helgen ska jag köpa julklappar, några tips? Jag tycker alltid att jag hittar på så bra men sen kommer ångesten, hur kunde jag vara så blind? Den där boken ser ut att vara den tråkigaste på denna jord, den där vasen ser ut som en vattenkanna och en stor damn ljusstake, vem inreder andras hem??

Detta året ska jag lyckas !

Imorgon är språket inställt = shopping i smyg förstås
Några bra tips?

/Lilli <3 Lollo

Lite kul i julstressen

I helgen var Lilli och Lollo med familjer på Taxinge julmarknad. Det var en upplevelse. Jag måste säga att jag tror de flesta var där för kak-och bull- och tårtbuffén, det var lååång kö och folk tog stoora tårtbitar! Julmarknaden var också stor, med mycket stånd där man fick smaka julgodis, sånt gillar ju jag ;) men julmarknader är nog mest för pensionärer, kulturmänniskor och sånna som gillar kakor och julgodis lite för mycket. Men julstämning fick man i alla fall...



Lilli och Lollo were here

Nu är det en hektisk månad vi har framför oss med julstress, skolstress och ja, allmän stress helt enkelt. Jag vill bara slå den som har bokat i 5 matcher nästa vecka! Hur dum får man vara? Mitt i julstressen! Så, det gäller att prioritera tiden så att jag hinner med allt. Igår var jag på julkonsert i Tibble kyrka, min kompis spelar tvärflöjt så vi ville lyssna på henne och få lite julkänsla. Nästa helg är det julbak och julklappsshopping och helgen efter det är det matcher. Men jag hoppas kunna få in lite Lollo och Lilli - tid, för det är något som alltid prioriteras!

Här kommer tre videos som lyser upp i november-mörkret:

Först - en låt jag haft på huvudet hela dagen...

Sen - en väldigt bögig domare... (jag älskar när han springer!)

Sist - ja, vad säger man?

Enjoy!

/Lollo

Jobbig dag

Jag har alltid gillat SL, men idag not so much. Jag satt på Roslagsbanan påväg till jobbet när jag kom på att jag glömt busskortet hemma. Konduktören skulle komma när som helst och jag fick panik - riktig panik! Min första tanke var att hoppa av, men då skulle jag komma försent till jobbet. Så jag låtsades sova, och det funkade! Konduktören gick förbi och jag klarade mig.

Men, när jag skulle hem fick jag en kupong att åka på av min arbetsgivare. När konduktören kom visade jag helt enkelt upp kupongen och när hon frågar vart jag åkt ifrån svarade jag som det var. Då säger konduktören, som var en smal sträng brunett på 30+ att jag måste ha två kuponger. Jag säger att jag inte har det och hon frågar om jag har pengar eller pengar på mobilen. Men det har jag inte och då ber hon mig att gå av! På stationen innan jag ska av! Hur mycket förlorar hon på att låta mig åka en station till egentligen? Ingenting, men hon tog sitt jobb på alldeles för stort allvar. Så jag fick gå hem från där jag blev avkastad. Det är inte jättelångt men det var kallt och snöigt. Nästa gång ska jag "sova" på vägen hem också... (eller komma ihåg att ta med busskortet).


A bag would be nice for x-mas

Just nu är jag ute efter en väska. Den jag har har gått sönder. I vanliga fall hittar jag alltid väskor, och känner ett visst köpbegär. Men nu är läget lite annorlunda. Jag gillar verkligen den väskan jag har och det är det som gör att jag inte rikigt kan slita mig ifrån den och inte heller hitta en ny. Jag tänkte skriva upp en väska på önskelistan, så jag behöver lite hjälp. Vet ni om det finns någon bra väska därute? 

Jag hittade självfallet några väskor, men något säger emot att lägga hela lönen på en väska. Men är detta det enda alternativet så är det så. Men jag hoppas på tips !! 


OXFORD WASHED NAPPA LEATHER BAGSOMERSET TOTE LEATHER BAGMulberry "Elgin" Large Bag

/Lilli - crazy about those little things called bags.

Onsdagen den 21 november i Lillis liv.

Bestämmer mig för att göra chai te. Ångar mjölken, tittar på mjölken, konstiga saker simmar runt i mjölken. Häller ut mjölken, ångar den nya mjölken. ÄNTLIGEN ska jag få sätta mig ned med mitt te. Nu var det bara så att mamma hade hällt ut mitt te vatten. "Jag städade bara lite."  Vårt kök i ett nötskal.
Nu är det dags för......sjukhuset. Förstår inte varför de aldrig frågade Täby sjukvård för filmatisering av vårdandet av patinterna där. Patienten Al Coholic och grannen Eijvor skulle säkert ställa upp.
Lollo, jag tror man kan prata skit på teckenspråk, och kan man inte det så kanske de uppfann det då och där. Jag har forskat lite i detta, idag på tuben satt ett teckenspråk-talande par, jag förstod ingenting. Min forskning tog slut där och då.

/Lilli


Årets mest önskade julklappar:

1. Resor (Asien)
2. Upplevelser (spa)
3. Platt-tv (lcd)
4. Gps (för bilen)
5. Datorer och tillbehör (bärbar dator)
6. Spelkonsoler (Sony Playstation 3)
7. Kamera och fotoutrustning (digital systemkamera)
8. Telefoni (mobil)
9. Övriga varor (presentkort)
10. Hushållsprodukter (kaffebryggare / espressomaskin)



Håller ni med? Nja, lite för mycket elektronik för mig kanske, även om mobil står högst upp på min önskelista.

Listan är enligt "Pricerunner" en sammanställning av både män och kvinnors önskelistor. Källa.

Kan man prata skit på teckenspråk?

För om man kan det är det precis vad jag råkade ut för igår! Jag lovar, även om jag inte kan teckenspråk är det inte helt svårt att se vad de menar. Jag blev hånad på teckenspråk för att jag pekade på en tjej och sa att jag hade henne i försvar. Det var en ny upplevelse...

Och domarn använder pipa! Bara som ni vet. Den enda skillnaden är att det tar längre tid för dem att reagera eftersom de inte hör blåset.

Och resultatet? Vi förlorade med 5 poäng :(

Har precis kommit hem från tibbles öppet hus. Jag är helt slut. Det är jobbigt att försöka sälja in en linje till totalt ointresserade ungdomar. Föräldrarna däremot var jätteintresserade och man undrar ju vem det är som ska välja egentligen. Tur att man har valt och går ut om bara 1 1/2 år! Jippi!

/Lollo

hiihi

Nu blev jag helt fnissig och härligt förvirrad / nyfiken. Hur ska det gå med Lollos match? Fick hundra frågor på några få sekunder. Ska inte sport utövas på lika vilkor? I så fall ska Lollo spela med: ??????


Lycka till Lollo !

image241

/Lilli

Vattenkraft och basketmatch

Jag är så otroligt uttråkad. Allt jag gjort hittills är att skriva om vattenkraft! Kul söndag? 2 hela A4, Times new roman storlek 12. Men nu är jag klar tror jag, jag orkar inte mer. Sedan bär det av på match till Västertorp, var det nu ligger. Vi ska möta ett hörselskadat lag, så jag vet inte riktigt hur allt kommer gå till. Använder domarn visselpipa? Svar kommer, jag lovar.

Imorgon ska jag vara på Tibbles öppet hus. Jag blev mutad med biobiljett. Så kom och hälsa på mig i ITEK-rummet, ni som har vägarna förbi. Vi kommer ha såå kul.

Nej, vad jag är negativ. Jag ska bli bättre. Jag har ju som sagt nästa helg med Lilli och co på julmarknad att se fram emot. Hur kan man vara negativ då?

/Lollo


Lilli & Lollo, a match made in heaven? Si, mi amiga.

En bra dag !! Lollo & Lilli åker till stan, shoppar och fikar. A match made in heaven? Det blev två inköp för oss båda, riktiga kap, trodde jag iaf innan jag kom hem. Vi båda köpte koftor och väskor. This match is made in heaven. Sen bar det av till gamla stan. Jag älskar verkigen att hamna i gamla stan. Det är inte varje dag, men det är där som man fikar bäst. Juligt blev det när mörkret kom och det var dags att gå hem. Det bästa är att vi ses om en vecka igen !!
Morgondagen kommer ägnas åt att clean up the mess, jag gjorde igår. När jag kommer hem och tittar igenom det jag har köpt ser jag att koftan är sönder. Inte roligt. Det mest fantastiska är att vi kollade i affären så att de såg okej ut. Dolda fel, aldrig roliga. Så det blir att bege sig till Vällingby imorgon och hitta något nytt. Jag hoppas att Lollo hade bättre tur, för dom var så fina.
Sverige - Spanien var för övrigt ett rent sömnpiller, någon som håller med? Efter andra målet gav jag upp, och hamnade här. Kära blogg.

Sov gott !
/Lilli


Står utanför tittar in

När jag läser andras bloggar förvånas jag över hur de slänger ut sitt liv rakt mot oss. För alla att beskåda. Men varför blir jag förvånad? Jag gör ju det själv. Teorin är att jag anser att detta är en konversation mellan två vänner, med några få extra läsare. Jag är helt medveten om att alla kan läsa denna blogg vilket gör att jag skärmar av lite. Detta beror på att jag har lärt mig av mina misstag. Dagboken. Den var så fin och oskyldig. Jag skrev ner vem jag var kär i och att han nog var kär i mig också, jag skrev vem som var kär i mig  men som jag inte var kär i och jag skrev vilken häst jag hade ridit denna vecka, och vad jag tyckte om den. Dagboken var bara min. Tills en dag då hästarna på fram och baksidan hade fått snoppar ditmålade och sidorna hade fått sig små kommentarer. Min brors vänner hade läst dagboken. Detta kändes inte bra. Jag vill inte att denna blogg (som jag hellre kallar konversation) ska få fula snoppar målade på sig. Därför skriver jag inte här vem jag är kär i, vem som gillar mig och vilken häst jag har ridit. Jag tror att lockelsen för snopp målarna blir mindre då helt enkelt.
Så till min brors vänner, dagboks-läsare och snoppmålare, här finns inget att hämta för er. Här handlar allt om äkta vänskap och texter som egentligen bara intresserar oss två, Lilli och Lollo.

/Lilli

Hur det är att bo i en frysbox:

1. Man kan inte gå utanför dörren utan dunjacka, mössa, vantar, halsduk, raggsockor, långkalsonger, fleecetröja och stövlar med ludd i.

2. Man längtar hem till sina fårskinnstofflor oavsett vad man gör och med vem.

3. Man överväger att gå tända-brasa-kurs hos pappa, men ångrar sig i sista stund då man inser att det kan sluta i katastrof.

4. Man är trött alltid hela tiden jämt.

5. Man måste ställa väckarklockan en timme tidigare så att man kan ta sig upp ur sängen lagom till att bussen går.

6. Man blir beroende av te - bara för att det är varmt.

7. Man tänker bara på en sak: värme (och sportlov 2008).

8. Man funderar seriöst på att söka medlemskap i ett varmt land långt bort på sydliga breddgrader.

Eller är det bara jag?

/Lollo


image240
En av våra landsmän


vardag

Hej, längesedan det egentligen kom ett riktigt inlägg från mig. Skärpning på den punkten. Någon form av stress är det som sätter stopp för att ta sig tid till att skriva. Känner mig inte stressad, koll har jag på min planering. Det är en orolighet som har bosatt sig i min mage. Inte en rolig känsla. Ensam är jag helst inte då den jobbiga känslan gör sig påmind. Gillar verkligen inte detta och det värsta är att många känner sig som jag. Oroade över mycket. Jag ser fram emot saker som händer i framtiden, både den nära framtiden och den lite längre bort. Tiden innan dessa roliga händelser och mellan dessa händelser, spenderar jag mest med en klump i magen. Dagdrömmer gör jag gärna, min favorit just nu är, Lilli & Lollo in Espana. Men innan dess kommer julen. Jag ser fram emot hela december, det ska bli så skönt mys pysigt. Ratade först lussebullarna på Seven, way too early för min del. Men så i veckan så var jag där, och var ju bara tvungen. Har bestämt mig för att välkomna julen, ju tidigare desto bättre. Advent, Lucia, julhelg, nyår och framför allt pyssel och inslagning av paket, mysigt helt enkelt. I kick off x-mas with Lollo at Julmarknad.
Lollo, write me back soon ! Nu tar vi tag i bloggandet igen !

Puss & Kram
/Lilli

Vad har hänt med oss stilrena svenskar?

När jag och mina två klasskompisar slutade skolan igår bestämde vi oss för att gå förbi Täby C och se hur mycket som fanns kvar av Roberto Cavalli-kollektionen. Jag hade redan bestämt mig för att den inte var något för mig, men vi tänkte ändå titta förbi och "håna" alla - vad vi trodde - orörda plagg i djurmönster. För vi var helt säkra på att de hängde kvar. Jag menar, djurmönster stämmer inte in i min bild av oss stilrena svenskar. Ok, jag måste erkänna att jag äger ett par leopardballerinas som, till mitt försvar, inhandlades i London ett halvår innan leopardboomen kom till Sverige. Men ändå, de är undanstoppade nu och ska inte tas fram på ett tag. Men i alla fall, vi gick till H&M i Täby C, och vad ser vi? Stora bokstäver som säger: SOLD OUT! Vi började gapskratta, och min ena kompis frågade en som jobbar där: hur långt tid tog det? Och hon svarar: 7 minuter. 7 MINUTER tog det för kollektionen att säljas slut i Täby C. Jag trodde fortfarande inte att det var sant när jag gick därifrån. Vad har hänt med oss stilrena svenskar?

/Lollo


Jag är rädd för den här mannen

image

/Lilli

Jag är nyfiken...

image239

... på hur det här kommer låta... och sluta...

/Lollo

Inför Spanien: Det är fint att vara vit

     

Inför Spanien: Det är inte fint att använda brun utan sol på detta viset..



/Lilli

sagan

Julia

/Lilli

Hola ! Que tal?

http://www.harrysgolf.se/spanien_rota.asp?p=11&s=4&u=4

TITTA SPECIELLT IN BILD NUMMER ÅTTA ;)
PÅ BILD NUMMER TOLV FINNER VI MEDELÅLDERN..
..MEN KOM IHÅG, BIG MARKET PÅ ONSDAGAR !

ADIOS,
/LILLI


...Troligtvis inte

Hello !
Igår inträffade en liten rolig händelse. Kanske är den roligare om man var med, men jag ger mig på ett försök. Vi var och discobowla igårkväll, trevligt var det. Efter det gick vi till Espresso House, i kassan står en Top Model deltagare. Ingen av oss har särskilt stor koll på programmet, så min käre vän frågar mig lite tyst så hon inte ska höra, "men hur gick det för henne? Är hon fortfarande med?" "Nja, jag vet inte riktigt, men jag tror det gick bra för henne." Då säger vännen, "Problably not".
Som sagt, discobowling, det var rikigt kul! Känns lite så där halvt nördigt, men vi var på ett ganska sunkigt Kungsholmen skönt ställe så det var bra. Juste! Tillbaka till Espresso House, vi såg även Christoffer från idol där, jag kan meddela att han är tanigare i verkligheten. Ja det är tydligen möjligt. Men han är väldigt söt, det kan man inte ta ifrån honom. Jag insåg också att jag är star struck, något som jag ger min mor skulden för. My friend gick ännu en gång fram till kassan för att köpa något mer, hon börjar då prata med Top Model deltagaren. Jag blir självklart nyfiken. Frågar sen, "vad var det hon sa?" "Det vill du allt veta va?" "aaa, berätta...snälla"..........
................."Hon sa det finns blåbärsmuffins också."

Jag jobbar denna vecka, idag sitter jag mest av timmarna, GAH ! Idag är det inte min dag. Jag vill sova.

/Lilli


RSS 2.0