Min drömfrisyr

Min drömfrisyr just nu ser ungefär ut såhär:



Jag hittade också en superfin bild på Kate Moss med den perfekta frisyren här. Och kanal 5's modebloggare Elin Kling har något liknande. Jag har snart längden, allt som saknas är lockarna. Mitt nästa köp får bli en locktång!

/ Lollo


Happening

Idag är det en STOR happining här på Vätö: Vätö sommarmarknad! Det händer bara två dagar per sommar (idag och imorgon). Grejen med den här marknaden är inte utbudet, som oftast är fejk-crocs, sylt, renkorv och korgar, utan att det faktiskt händer någonting här. Dessutom finns det några rostiga åkattraktioner som ingen åker och sockervadd och munkar som smakar sådär. Men det är ändå Vätö sommarmarknad! Så nu ska vi strax kombinera en cykeltur med marknadsbesök och sedan lunch-handling på mataffären här. Får se, kanske hittar jag något idag.. Förra året blev det rosa fejkcrocs. Ett stort felköp, men jag tror att det var längtan efter att få köpa något som tog över... Man är ganska isolerad här ska ni veta!

Igår gjorde jag och min kära (ibland) syster en stor upptäckt. Om man cyklar långt och sedan över bron så kommer man till Nysättra. Där finns ett kafé som till vår stora förvåning serverade både kaffe latte och mjukglass. Det var lycka, och en enorm dörr öppnade sig för kommande semesterdagar.


Såhär ser det typ ut, även om det här tydligen är Vireda marknad. Undrar om det är lika stor happening där? Jag har i alla fall aldrig hört om Vireda...

/ Lollo

Helgen

Nu har jag varit hemma från landet över helgen. Det var precis lika kul som jag trodde att det skulle vara. I fredags var jag hos P. Vi bakade chokladbiskvier och gick ut med hennes hund. På kvällen åkte vi till vår tränare och åt god mat och spelade sällskapsspel. Jag som trodde att jag var ganska allmänbildad klarade inte barnfrågorna på TP. Hjälp! Men ärligt, är detta en bra fråga: hur många får finns det per invånare i Tasmanien? 10 tydligen. Och seriöst, Tasmanien, var ligger det? Det kanske märks att jag är bitter...

I lördags var jag och P på hennes kusins konfirmation och mottagning på en ö utanför Vaxholm. På mottagningen serverades det patéer och den gästades av en topmodell och en VD från ett STORT svenskt företag. Fancy... Men vi flydde med Vaxholmsbåten till stan innan tårtan. I stan såg vi Sex-and-the-city-filmen, som var väldigt bra. Till skillnad från P grät jag inget, men jag måste erkänna att håret på armarna reste sig vid vissa scener. Mer kommer jag inte säga, ifall någon av de få som inte sett filmen än råkar läsa bloggen. Efter filmen mötte vi A och C och vi åkte vidare till Söder. Där satte vi oss på Cozy, vilket var väldigt cozy (hahaha!), och tog ett glas vin. Sedan gick vi till ett ställe på Bondegatan och pratade och dansade lite. Sedan tog vi tunnelbanan hem och jag spillde ut min alldeles för dyra latte från McDonalds (jag menar 22 kr för en kaffe-maskins-latte!). Hallå brännskador. Sedan stupade vi i säng.

Idag (söndag) tog jag bussen ut till landet igen, för en vecka av "inte-göra-någonting-dagar". Skönt!
På tisdag kommer Lilli också! :)

/ Lollo

Borta bra, men hemma bäst?

Hej på er alla. Lollo is back in town. Tyvärr måste jag nästan säga. Dels så saknar jag New York (eller USA i över huvud taget) och dels så är det så att Lollo is the only one back in town = Lollo is lonely. Fy vad fult det låter när jag talar om mig själv i 3:e person smeknamn inser jag nu.. i alla fall, nu när jag är hemma är alla andra någon annanstans: Frankrike, Thailand, Gotland, wherever som inte är här. Lilli är i Monaco och flirtar med Pierre och Andrea, och vad gör jag: jag längtar till landet för första gången i mitt liv. Så lite har jag att göra.

Däremot finns det ljus i tunneln. Och sällskap på vägen: min nya Nikon D60!!! Igår var pappa så snäll att vi åkte direkt när han slutade jobbet och köpte kameran av snälla mannen på "Expert arninge". Och Nikon sverige är också snälla för just nu får man en gratis blixt om man handlar en D60 med objektiv = en blixt kommer hem hit om några dagar. Jippi! Inga vänner men en kamera och en blixt. Som en riktig enstörig, men vadå. Kameran var en 18-årspresent, för man är ju 18 nu. Vi skulle ha köpt den i USA, men det visade sig inte vara lika bra som att köpa den i Sverige. Resultatet blev att jag på min 18-årsdag i Las Vegas fick en sparbössa, en nagelbandskräm och en ljummen öl, allt prydligt inslaget i toalettpapper. Ja, vad säger man? Men nu har jag i alla fall fått min efterlängtade kamera.

Ljuset i tunneln är helgen. På fredag ska jag på middag med laget och på lördag blir det förmodligen bio: "Sex and the city" (som Petra bad på sina bara knän att jag inte skulle se i USA) och sen kanske vi går ut för första gången. 80's night med tjejerna från basketlaget har stått i almanackan länge. Vi får se hur det blir. Dessutom kommer Lilli hem snart! Jag längtar!

Nu ska jag packa till landet. Jag har övertalat mamma och pappa att åka en dag tidigare. Är jag desperat eller vad?
/ Lollo

Äntligen



Nu äntligen åker jag till Rivieran, ska bli underbart. Ser fram emot precis allt, det blir Cannes, Monaco, St Tropez, St Maxime och Bröllop i Italien! Lilli kommer att njuta av varenda sekund, AMORE !

/Lilli

RSS 2.0