Lollo, vi är redo att åka...

...Jag gjorde ett test om Storbritannien, fick 4 av 5 ;)



Jag lever

Hej!
Jag lever.
Jag hittade ut ur skogen på orienteringen, tack vare lite hjälp av två snälla killar med bra lokalsinne. Fast helt dåliga var vi inte, det gick bra i början i alla fall...
Jag har haft fullt upp den här veckan, jag har:

- Tränat 2 ggr
- Vart på möte med fadderföretag (ITEK:s projektarbete)
- Skrivit ett prov
- Jobbat 2 ggr
- Vart på Cirque de Solei, som var bra men lite flummigt (men det vågar jag inte säga till mamma, biljetterna var tydligen väldigt dyra)
- Orienterat en bana som är 8 km fågelvägen (och den vägen tog inte vi)

Som sagt, fullt upp. Därför skulle man kunna tycka att det ska bli skönt att komma utanför stan (landet) och vila upp sig, men icke. Det ska bli riktigt jäkla tråkigt. Och regnigt. Och jobbigt, för jag måste plugga. Men jag kan alltid drömma om Lilli och Lollo's Londonresa som ska bli av. Därmed basta.
/Lollo

PS: Bifogar kul bild på Tyra. Hon är inte alltid sådär "fierce", som hon själv uttrycker det:

image230


Mohahaha...

Så här är det i Dublin

image229

/Lilli

Varning, detta är ett långt inlägg !

Angående Victoria Beckham så kallade dokumentären. Jag kunde inte titta, jag skämdes. Det kanske var humor, brittisk humor perhaps. Det enda jag tyckte var lite smått roligt var att Batman bodde åt ena hålet och spiderman åt andra. Men annars tycker jag att det hela var tragiskt. Jag tycker synd om Victoria Beckham som presenterar sina bästa vänner och sen visar det sig att de får betalt för att arbeta för henne. Den ena gör håret och den andra sköter sminket. Tyvärr gör dom det ganska dåligt men Victoria Beckham får ju iaf två bästa vänner. Stackars lilla rika flicka. Att skämma ut sig och låtsas vara über posh, not my cup of tea. Men vissa köper det. Själv kunde jag bara se halva programmet. Och stilikon?! Inte min.

Sen har vi Ordjakten spyan. Hon lyckades verkligen spy elegant. Jag menar hon såg ju riktigt fräsh ut när hon kom tillbaka in i rutan. Hur lyckas hon? Tack gode gud är det bara mamma som sett mig spy. Must be great to be a parent.

Dublin, Dublin, Dublin. Har nog kört med en försvarsmekansim av något slag och glömt bort lite. För att det var för bra för att vara sant. Vill så gärna tillbaka, en dag.

London, London, London. Min dröm just nu är att Lilli och Lollo åker i väg på jullovet. Efter nyår kanske så vi inte missar de härliga släktmiddagarna. Läste i Metro idag om två outlets som jag tänkte att vi kunde kolla upp. Fast känner jag Lollo rätt så har hon nog koll på dom redan. www.brownsfashion.com, Burberry factory outlet www.burberry.com

Idag har Lollo haft orientering, jag kan knappt stava ordet. Tänk er då hur dålig jag måste vara på att utföra det hela. Men nu har jag lärt mig att det är bäst för mig själv om jag är sjuk på dessa dagar. Jag hoppas att Lollo hittar hem idag. Vill ju så gärna träffa henne snart !

Förra helgen var jag på en herrgård för att fira min farmor som fyller jämt. Jag vågar inte ens skriva hennes ålder på bloggen som hon absolut inte läser. Det var trevligt, trevligare än jag hade trott. Det är alltid skönt med miljöombyte. Denna helg börjar efter skolan imorgon med lunch och shopping med mor och mormor. En great combination, right lollo? Jag hoppas att jag hittar en kappa, stövlar och något att ha på huvudet. Igår gick det så långt att jag provade en riktigt basker. En sådan som gammelfarmor har. Är så desperat så jag nästan köpte den. Men tillslut lade jag ner den i korgen igen. Där den hör hemma. Sen blir det firande av kusinen som fyller arton år. Han önskar sig t-shirtar. Den som köper en t-shirt till mig på min big 18 blir inte bjuden till min 19. That's it. Men alla är vi olika. På lördag träffar jag Sofia och på söndagen blir det Junibacken med min lilla kusin. Han fick det i födelsedagspresent från mig. Nu är det ju bara det att jag måste genomföra det. Men det är iaf inte en t-shirt.

Har det varit jobbigt att läsa? Eller har du skummat igenom det? Då får du läsa igen ! :P

Puss & Kram

/Lilli - Thank god for Friday.


How cute !

Dagens, kanske årets gulligaste bild. Sean Preston tröstar sin bror Jayden James, detta får nog symbolisera vårdnadstvister, droger och trosor i brittans liv.

image
/Lilli


Pank så pank

Jag tror aldrig att jag varit såhär pank i hela mitt liv. Nånsin. Jag har 0.00 kr på kontot, 0.00 kr på mobilen (så skicka inget sms för jag svarar inte) och 0.00 kr i plånboken. Och såhär pank kommer jag att förbli tills den 1 oktober. Wihoo. Men jag kommer i alla fall ha pengar på Topshops vip-kväll (för alla elle-prenumeranter) då jag har 20% på allt. Jag får ta med en gäst - så smöra på!

Jag är också ledsen för få inlägg på senare tid, men jag har provtider. 3 prov på 4 dagar! Tur att jag inte har nån fritid nu när jag är pank så att jag inte har någon ursäkt att inte plugga. Men snart är det över, och snart kommer pengarna och då tycker jag att jag och Lilli tar och ses.

image228


Puss puss /Lollo

Please, Please, please let it be me

image

/Lilli

I AM IN LOVE WITH DUBLIN !

Yes, I am. Dublin var en grym stad! Åkte rakt in på min topp fem lista över resemål. Dublin var ett perfekt weekend resemål. Cafeer, Shopping, bra restauranger och pubar. Stan levde både på dagen och kvällen, men framförallt på kvällen.  Istället för att gå hem och sätta sig framför datan eller TV:n som vi svenskar gör så gick man ut på restauranger och pubar för att umgås. Ritkigt trevligt, och vardagen blir ju rolig.

En längre rapport kommer med bilder och shopping resultat !



Cheers !
/Lilli

Måndag

Idag kommer Lilli hem från Dublin :) Det ska bli kul att se och höra vad hon hittat på och framför allt shoppat. Jag gav henne lite tips innan om en affär som heter Primark (eller Pennys i Irland) som har väldigt billiga grejer. Mycket skit men också mycket fint. När jag var i Brighton i somras handlade jag massor där. Eftersomd det är så otroligt billigt så kan man köpa så otroligt mycket!

Jag ljög förut när jag sa att jag var pank. Det var jag inte, men nu är jag det! I helgen var jag och lillasyster i stora staden (stockholm) för att hitta stövlar till henne. Det slutade med att jag kom hem med en rutig skjorta och en jeanskjol. Det som inte fick hända hände. Nu kan jag tala om att jag har 0 kr på kontot, men jag hade på mig kläderna idag och kände mig så fin så fin. Jag lägger upp foton sen (på kläderna - inte dagens outfit, det är tabu sen Alex Schulmans bilder).

Nu ska jag gå och laga pannbiff och koka potatis. Det blir husman hemma hos oss idag, nästan lite vägkrogs-mat. Jag känner mig som en långtradar-chaffis. Den rutiga skjortan har jag redan, det är bara kepsen och gällivare-hänget som saknas...

image225


/ Lollo

Kjol-galen

Jag har precis kommit hem från Täby C, där jag brände mina sista slantar. På vad? Tråkiga nödvändiga saker som nagellack, hårspray och eye-liner. En mössa köptes i och för sig, men annars inget roligt. Så, nu blir jag ledsen då jag hittar en helt underbar kjol på hm.se. Dels för att jag inte har pengar och kan bara köpa nödvändiga saker, och dels för att jag har alldeles för många kjolar för att den ska räknas som nödvändig.

- Kjol, 198 kr, H&M

Har för övrigt fått reda på vart i Italien vi ska med italienskan: Pisa, Florens, Bologna och Venedig!!! Jag längtar ihjäl mig! Jag har alltid velat åka till Pisa och Venedig, och Bologna och Florens ska vara fina städer. Och italienare är inte så dumma de heller...

     

/Lollo


Ladies and Gentlemen this is your captain speaking___I'm off to Dublin !

Jag har lyckats ! Resväskan är ett avslutat kapitel, det har varit jobbigt men nu är den klar. Den där Resväskan och jag ska till Dublin imorgon, någon som fattar det bättre än jag?

Det finns en liten måste sak att göra, ta ett kort tillsammans med rödhåriga irländare. Det vore så sjukt att ha. Lollo, du kan förvänta dig ett kort. Jag och mamma har så kul åt att gamlingarnas adresser är nedpakade och Lollos såklart. Men det är en fin tradition, en bra tradition.


Ha det så bra här hemma i Sverige (känns det inte bra att säga så?)!

/Lilli 


Gossip Girl blir ny OC !



Boken Gossip Girl kommer att bli New York's svar på OC. Jag kan inte vänta!!      I <3 NY

Se artikeln här


/Lilli - Excited

5-10 veckor

Det var väldigt länge sedan jag beställde något från internet. Allt jag beställt hittils - oavsett från vilken sida - har varit en stor besvikelse. Fel material och/eller fel storlek. Men igår kunde jag inte hålla mig. Det hade nog något med priset, materialet och ett överaskande kontoutdrag att göra. Nu är det bara att vänta 5-10 veckor innan den dimper ner hos hemköp i Täby C.


image219

- Kjol i siden 189 kr (166 med rabatt), laredoute.se

/Lollo

Resväskan, Kapitel 1.

Med bestämda steg gick jag ner i källaren och hämtade upp, resväskan. Denna resväska skulle sedan fyllas med glädje av kläder, väskor och skor. Så blev det inte. Jag fick ångest av något slag. Vad skulle få äran att hoppa ner i resväskan? Detta slutade med att jag ställde resväskan på en central plats i huset. Så nu måste jag gå runt resväskan varje gång jag ska förflytta mig. När detta händer, tittar jag surt på den där så kallade, Resväskan.

/Lilli

Shopaholic around 43?



Jag känner mig en smula smått förvirrad när jag läser att Lollo och mor var på shoppingrunda igår. Det är nämligen så att jag och mor var ute på en sväng vi också. Detta är inget konstigt i och för sig, det kan vara en slump. Men så vitt jag vet så gick hela matkassan åt förra helgen. När våra mödrar slog till hårt. I helgen var det alltså dags igen. Lollo, ÄR DET DAGS ATT BLI OROLIGA? ELLER HAR DET NÅGOT MED ÅLDERN ATT GÖRA? Jag gjorde i alla fall ett kap, ett par blå jeans på HM för 198 kronor, det är sjukt. Men då kan det hända att vita soffan blir lite blå, men det kan man väl ta?
Idag är det fem dagar tills jag åker till Dublin (Hell yeah !), men jag nyser. Det finns ingen rättvisa här i världen. För att förhindra att skapa en förkylning blir detta årets lugnaste dag och middag hos mormor.

Imorgon blir det kanske skola, då ska jag sprida mina baciller i smyg.

/Lilli

Regntäta skor

Igår drog mamma med mig till stan på shoppingrunda (hon har blivit lite av en shopaholic). Hon var ute efter skinnstövlar och byxor, och jag letade efter en kappa och höstskor. Efter att ha letat nästan i varenda butik i city så hittade jag en jättefin svart kappa på Vila. Det fanns bara en strl M kvar så jag köpte den. Mamma hittade ett par snygga byxor i grått, men hon nöjde sig inte med det, utan ville ha dem i svart och kritstrecks-randigt också. De fanns däremot inte i hennes storlek, men kommer in i veckan, så pappa får springa dit på lunchen och köpa dem.

Mamma hittade inga stövlar (tack och lov, då får jag mat den här veckan), och jag hittade inga fina höstskor. Det finns inga fina skor i höst! Det finns fina stövlar, men inga fina skor. Jag höll på ge upp, men tvingade mig in på sko-punkten. Jag säger tvingade, för jag hatar den affären! Men, nu såg jag ett par skor som var ungefär det jag letat efter. De var billiga (150 kr) och äckligt plastiga men ändå helt okej. Så, jag gick emot mina principer och köpte dem. Men som pappa sa: de är garanterat vattentäta i alla fall (tack vare plasten) och regntäta skor är bra att ha i ett regnigt land som Sverige!

   

- Skor 149 kr, skopunkten
- Jacka 799 kr, Vila (finare på!)

/Lollo

Att somna nöjd


Igår var en bra dag. Jag kan ibland vara rätt dålig på att se att det här var faktiskt en bra dag. Efter skolan åkte jag hem till en barndomsvän. Vi läste några bloggar som var patetiska, och fick våra liv att framstå som bra liv. Sen lagade vi middag och efter middagen gick vi en promenad. Efter promenaden gjorde vi äppelpaj och drack Chai te framför Idol. En jätte mysig eftermiddag och kväll. När jag sen gick och lade mig efter att ha tittat på Project runway, kom jag på mig själv att vara nöjd. Nöjd över dagen, och det var härligt att somna nöjd.  

/Lilli <3


Lollo provar testen

 Jag var ju bara tvungen ;)

Which Friends character are you?

You are part Rachel. You're very selfish and pay great attention to image. Spoiled when you were young, you were always the popular and snobbish kid. Although you hang on to your adolescent attributes, you grow more responsible every year.
You are part Ross. You're intelligent and adored by your parents. However, your lack of social skills causes you to talk too much and try too hard. While your friends pick on you for your nerdiness, they better watch our for your rage.

Which Sex and the City character are you?

You are Charlotte. Fairytales were made for you. You've had your share of heartbreak, but that doesn't stop you from opening your heart to others and searching for your happily-ever-after. To some, you may appear naive and your romantic ideals far-fetched, but you know that someday, your Prince will come.

Which Disney princess are you?

You are Cinderella. You are hard-working and never complain, however, your trust is sometimes misplaced and people sometimes take advantage of you. Still, you are beautiful inside and out, and one day you will realize it and find true love.

Och Lilli.. jag blev också Chuch Norris! Haha..
Och föresten. Hur går det med London?

/Lollo

När sanningen kommer fram

Which Sex and the City Character Are You?

You are Miranda. You are drawn to men who can respect your independence and strength, and engage you intellectually. However, you are as hard on potential boyfriends as you are on yourself. It's a tough act to balance the demands of work and dating, but your cynical views on love make it even harder to find someone to take away the loneliness.


Which Friends Charachter Are You?

You are Ross. You're intelligent and adored by your parents. However, your lack of social skills causes you to talk too much and try too hard. While your friends pick on you for your nerdiness, they better watch our for your rage.

Which Action Hero Are You?
Hjälp mig !

You are part Chuck Norris. You fight for truth and justice with a custom truck and a never-ending supply of roundhouse kicks to the face! At the peak of your career you had your own cartoon, but what you'll be remembered for is a never ending supply of internet one-liners.
You are part MacGyver. Ingenuity is your game. Don't leave home without your sundry office supplies: rubber bands, paper clips, and the like. Life and death situations are your forte, but you may be getting too old for it. In today's eyes you're an old legend, but your first season mullet will always be remembered.


Quiz från brainfall.com

/Lilli - länge leve MacGyver

RSS 2.0