I already miss you

Snart bär det av. San Francisco, Los Angeles, Laguna beach, San Diego, Las Vegas, Grand Canyon, Orlando, Fort Lauderdale, Key West, Miami och New York är några av de ställena som står på planeringen. 1 månad i landet i väst, eller vad man nu kallar det. Jag längtar verkligen, men på något sätt har jag inte fattat det riktigt. Det är för stort liksom. Och det känns som om det var alldeles nyss som vi började planera det, fastän det var hela 9 månader sedan. En liten tanke är att om det kom till en bebis samma dag som vi började planera så skulle den födas alldeles snart. Kanske är den redan påväg, men det är som sagt bara en tanke... en onödig, men ändå kanska speciell tanke... I alla fall, snart bär det av och jag är nästan klar med packningen. Bara necessären och smink och sånt kvar.

Jag har också tänkt mycket på det här med att allt är så stort i USA. Nu vet jag ju inte det säkert, eftersom jag aldrig varit där, men alla säger att tex. McFlurry i storlek normal är typ en vanlig McFlurry här hemma x 5. Jag kommer komma hem som en boll, eller så hinner jag inte ens hem utan får en hjärtattack av alla transfetter och dör på plats. Peppar peppar ta i trä. Men jag kommer köra en egen taktik: barnpotioner eller dela med familjemedlemmar. Eller kanske doggy bag. Och för att undvika hjärtattack ska jag försöka äta någolunda nyttigt. I alla fall flera gånger i veckan. I alla fall ibland. Åh, gud jag kommer bli en boll...

Det enda tråkiga med att åka är att jag inte kommer träffa alla underbara människor på (citat Håkan Hellström) en lång lång tid. Jag kommer sakna alla som en galning! Jag ska försöka få iväg ett och annat sms, vykort, mail mm, och blogga då det finns internetuppkoppling. Men det är inte som att träffa alla in real life, som man säger här i internetvärlden. Lilli, jag hade också tårar i ögonen när vi sa hej då idag! I already miss you!

/ en spänd Lollo


A great day but with a emotional goodbye

Idag har det varit en Lilli och Lollo dag, något som jag verkligen gillar. Vi gick till Humlegården och åt en italiensk lunch, smakade mycket bra. Sedan blev det en kort promenad till Espresso House där vi fortsatte vårt pratande. Vi gick även till Urban Outfitters och tittade på alla roliga och fina saker som dom har. Böckerna föll oss i smaken. När det var dags att säga hejdå blev det jobbigt, vi kommer nämligen inte att ses på över en månad. Jag som tycker att det är så bra nu när vi ses oftare. Men det var bara att bita ihop och blinka bort tårarna som ville ut. Jag önskar Lollo och familj en jättebra resa, ni kommer att älska det! Vykort, tack ;)


När vi kommer hem blir det centralbadet!


/Lilli


Helgen

Ännu en helg är över. Den här helgen var ganska så underbar faktiskt!

I fredags storhandlade jag och en vän (inför vår 18-årsmiddag). Sedan hade vi picknick, lagade hemmagjord pizza, tittade på en av mina favoritfilmer (Darjeeling limited) och åt Ben & Jerrys på taket under en filt.

I lördags lagade vi mat i 9 timmar. Det var lite kaotiskt med lök och citroner och det blev en del tårar (över löken), men i det stora hela gick det bra. Sedan kom gästerna och vi åt, åt, spelade singstar och guitarr hero, och åt lite mer. Sedan fick jag helt underbara presenter som ett modelexikon (Lilli, tack än en gång!) och en fin tekanna med tillhörande muggar.

Igår (söndag) städade jag och tittade på The Royal Tenenbaums. Och sov.

/ Lollo

PEACE.Bring.the.boys.home

Hola!
Lite ont om tid men har ett blogg sug ändå! Skitit i kvarterets pool var den skönaste meningen på länge.
Igår var vi ute på Waldemarsudde där vi har en "egen" brygga. Mycket trevligt med jordgubbar och brownies.
Idag är det en stor dag i släkten, det är nästan så att man är lite smått nervös. Den äldsta kusinen tar studenten. Så snart beger jag mig till Solna Gymnasium i min nya sommarklänning !
Okej crappy text I know, det är därför bilder säger mer än tusen ord:




/Lilli



Skitdag i dubbel bemärkelse

Jaha, nu är den nån jävel som skitit i kvarterets pool! Jag fick höra det idag när jag gick och hämtade nyckeln till kvartersgården för att kunna hämta bord till min 18-årsmiddag. I alla fall, så nu är poolen stängd flera veckor framöver! Jag är ARG!

Sen har min familj varit på visning idag. Inte för att vi ska flytta, utan för att det är kul att se hur fult vissa har det. I alla fall, när vi kom dit visade det sig att det var Nanne Grönwall som sålde huset. Det var tomt och Nanne herself var inte där, men ändå. Så när man klev in väntade man sig lite stil. Men icke. Besvikelsen var stor. Det var så otroligt slitet och äckligt. jag tror faktiskt att det krävs två år av renovering för att man över huvud taget kan bo där. Jag har varit hemma hos Nanne två gånger tidigare då hennes son gick i min klass förut. Vi hade faktiskt ett band tillsammans. Jo, det är sant - jag var körtjej och doade så fint. Men jag har inget minne av att huset var så himla slitet då. Det kanske såg finare ut med möbler...

/ Lollo


RSS 2.0