den 28 Mars in the life of a Kusin.

Dagen har spenderats på Aquaria, ett av mina favoritställen jag hade som liten. Jag tror faktiskt att jag har lyckats överföra min entusiasm på min kusin. Idag har vi fått för oss att hajar äter sallad, inte barn. Det känns lite lättare då att gå in på Aquaria. En lång men rolig dag, hajen som vi köpte döptes till Max, sen till galonish och nu är namnet Haj-Magnus.

Imorgon bär det av till Vällingby centrum, förlåt Vällingby City. Vi bor centralt nu för tiden ;) Jag har höga förväntningar!

Nu blir det Let's Dance, mina ögon brinner av trötthet..



/Lilli


Vår tid är nu

Vet du vad Lilli? Jag tror att det senaste året har varit vårt år. Aldrig har vi träffats så mycket som vi gjort det senaste året. Och det faktum att det står Lilli på varenda helg de kommande 4 veckorna tyder på att det inte kommer ändras heller. Bra tycker jag.


image345

/Lollo


Garden state

En av världens bästa filmer. Min favoritfilm. Bästa soundtracket någonsin. Måste ses!

 

/Lollo


Glad påsk

Godmorgon! Solen skiner och jag har redan, kl. 10:41 ätit snart ett halvt påskägg. Min kära mamma hade varit så snäll och köpt bara naturgodis i mitt ägg, och på botten låg 500 kr i en bit folie (för annars skulle bakterierna från pengarna sprida sig till mitt godis). Mamma tänker på allt hon. Pappa fick dessutom ett ägg fullt med lakrits, haha. Nu är det meningen att jag ska skriva en tvåsidig analys om Shakespeare's "A midsummer night's dream". Nja, jag tror inte det va, jag har ju lov. Jag får helt enkelt ta chocken nästa söndag kväll då jag inser att jag inte gjort nåt alls. Som alltid. Bernie börjar lugna ner sig, han (eller hon?), verkar ha fått ett eget ägg ;)

/Lollo


Påsklov

Hej, och förlåt för dålig uppdatering den senaste veckan! Det har - som Lilli skrivit - varit en riktigt Bernie-vecka. För vår lilla skala läsare som inte vet vad Bernie är så är det en benämning för allt som inte är bra/kul/lätt ja, allt dåligt helt enkelt! Men nu är det lov, så jag är glad :)

Nu skriker pappa i hallen att vi ska till landet. Så jag måste gå. Men jag skriver så fort vi kopplat upp datorn, eller i värsta fall på måndag då jag kommer hem! Jag ringer dig Lilli!

/Lollo


Bernie!

Okej Bernie nu är det dags för dig att ta dina fyra lurviga och lämna mig ifred en stund. Åk till varmare breddgrader, där du hör hemma bland dina Sunwing Resort vänner. Ta en vodka och tre sömnpiller så ordnar sig nog allt ska du se. Välj hellre Jerez i Mexico än Jerez i Spanien. Bernie, I need my space.

Denna vecka har ju varit hemsk! Vart jag än vänder mig hittar jag hundra nya uppgifter som ska göras. Vart är min Chai Latte och vindruvor? Jag behöver dig Lollo!



För er som inte förstår så ser jag en väldigt djup mening i denna bild. Men den tar vi en annan gång.

/Lilli

The cutest dress in town

Inte är det varje dag som jag blir förälskad i en rosa kreation. Men denna klänning är något extra. När ska jag bära den då? När jag dansar runt hemma såklart. Eller när jag gifter mig, tough choice.
image342

/Lilli


Söndag

Idag är en bra dag. Jag vaknade av att det kom sol in i rummet, vilket alltid är trevligt. Sen åt jag frukost i en timme och läste DN söndag, en söndags-morgon-vana. När jag kom upp i mitt rum låg jeansen jag köpte igår för 100 kr på VILA i sin påse, och de var finare än jag kom ihåg. Sen började Charlotte Perellis låt spelas på radion och förstörde lite, för jag hejade ju på Rongedals, men jag tror nog att hon har störst chans utomlands. Jaja, nu måste jag plugga lite, sen ska jag ta en promenad till ICA och handla och sen har jag ett grey's-avsnitt och ett men in trees-avsnitt inspelade från förra veckan, som jag måste se :)

/Lollo


Listor

To do

- Äta nyttigare!
Efter en vecka av choklad, glass och kakor skriker kroppen efter något nyttigt. Så jag ska låta den vila ett tag.  I alla fall en vecka. Högst.

- Börja jogga och promenera.
Något som stått på min lista i snart ett halvår. Spännande att se om jag lyckas den här gången.

- Ta mer tid till att måla, sy, läsa tidningar och lyssna på musik.
Jag behöver kultur och jag behöver det nu!

To buy

- Lång grå kofta.
En sån som man bara kan slänga på sig när som helst.

- Trenchcoat.
Den är fransk och den är klassisk. Vad mer behövs?

- Beiga chinos.
För att jag älskar mina svarta.

- Fin klänning.
Det är mars och snart april och snart maj och snart sommar.

image341
En sån här klänning skulle inte vara helt fel..

/Lollo


Italia - te amo

Ciao!
Nu är jag tillbaka från en underbar vecka i Italien! Kanske inte fullt så underbar som veckan i Spanien, men nästan :) Jag har ätit god mat, shoppat, fikat och sett hela Pisa, Florens, Bologna och Venedig. Bologna var roligast men Florens och Venedig var vackrast! Pisa hade tornet, men inte mycket mer. Trots att det var jättekul så är det ändå skönt att vara hemma i Sverige, jag har verkligen saknat vissa saker som god frukost, min säng och Lilli!

    

/Lollo


Jag tar hand om följande när du är i Italien;



/Lilli

Saknar!

Kan inte beskriva hur mycket jag saknade Rota imorse. Det första man ser är snö/regn. Jag saknade verkligen vårt största problem i Rota, strumpbyxor eller inte? På tunnelbanan saknade jag t o m vår Philadelphia frukost! Vi hade det verkligen jättebra där nere, saknar Lollo och lite Bernie! Min present gjorde för övrigt succé, alltid roligt, (2euro host). 

Nu fryser jag in till skelettet och har teet i handen, Sweden Lilli is back !
Lollo, packat till Italien?

 LILLI <3 LOLLO

/Lilli 


Hemma är inte bäst...

... i alla fall inte när det är ett regnigt Sverige som man kommer hem till. Efter en underbar solig vecka har vi nu kommit tillbaka till Sverige. Sorgligt men sant. Men vi hade i alla fall tur med vädret som man säger :)

image334

/ Lollo

RSS 2.0