Forever 21

Jag var inne på Forever21:s hemsida och smygtittade på vad som fanns att köpa där, inför USA. Det här är bara ett urplock av alla fina saker:

   
   

- Shorts, $17,80 (103 kr)
- Blå topp, $18,90 (113 kr)
- Svart t-shirt, $19,90 (120 kr)
- Svart kjol, $22,80 (137 kr)
- Blå klänning, $22,90 (137 kr)
- Blå satinklänning, $24,90 (150 kr)
- Svart volangklänning, $27,80 (167 kr)
- Svarta gladiatorsandaler, $19,80 (120 kr)

Så allt detta får man för endast 1050 kr! Ett studiebidrag har aldrig räckt till så mycket!!!

/ Lollo

Sex and the City premiär i NYC

image414

/Lilli

Living the Life (Björn sound på den)

Hej!
Living the life, skolan är mer eller mindre klar. Bara lite smått kvar vilket är väldigt skönt. I vissa kurser är betygen redan satta så nu är det sovmorgon och sluta tidigt som gäller. Jag har slittit den här terminen men nu är det payback time vilket är otroligt skönt. Idag har det varit en riktigt bra dag, en feel good day. Tog en sovmorgon, lunch i parken, fika på Espresso House och sedan lite shopping. En väldigt bra tjejdag. Men nu är jag redo för en Lilli och Lollo dag! Jag tänker mig Djurgården och en filt med mycket gott på! I am just a call a way. Okej nog med cheesy uttryck. Idag var det faktiskt en Lollo dag för mig, även om den inte spenderades med Lollo. Först så hade jag lunch med Linnea som frågade hur det var med Lollo och hälsade till Lollo och syster. Sedan på Espresso House så förklarade en vän till mig att vid bordet bredvid satt det en Vaxhomlmare som går i Lollos klass. Världen är liten. Okej där kom ännu ett cheesy uttryck.

Idag inhandlades även ett par sandaler från ZARA som jag redan såg i mars på Puerto de Aero i Madrid. Sen har jag även beställt ett par chinos från H&M. De är verkligen slut överallt.. Just när jag fick mitt chino behov.

Ikväll blir det Gossip Girl och jag hoppas på övningskörning.

image413

Love ya!
/Lilli

Total lycka

NU är allt över! Sista provet är gjort och böckerna inlämnade. Imorgon är det bara roddtävlingar i stan, på onsdag har jag 2 lektioner och på torsdag och fredag är jag ledig! :) Jag är alltså officiellt klar med årskurs 2. Känns riktigt bra faktiskt!

Eftersom vårt internet fortfarande är trasigt och pappa bara fixat det tillfälligt så passar jag på att skriva en liten sammanfattning om de senaste dagarna:

Fredag:

REA (humorshowen) och tapasrestaurang. Mycket mysigt, mycket humor och mycket god mat!

Lördag:

Eurovision song contest - kul fram till röstningen. Varken Sverige eller Frankrike (min favorit) kom bra till... nästa år ska jag banne mig inte titta.

Söndag:

Plugg, jordgubbar och timmar i solen.

Imorgon:

Roddtävlingar (Tibble vs. Danderyd och några andra skolor). Jag ska inte tävla, bara titta och ha picknick :)

Lilli, jag ser fram emot vår långfika/picknick! Hör av dig när du har tid, för jag saknar dig!

/ En totalt lycklig Lollo


Bilder säger mer än ord

HÄR kan ni se bilder på Nicole med Harlow i parken, very cute!

/Lilli


Trasigt internet

Just när jag har som mest att skriva går internet sönder! Man kan se det från den ljusa sidan - mindre dator mera tid att plugga. Eller från den mörka sidan - mindre dator mera tid att plugga. Hoppas att min pappa fixar det här så att jag kan skriva låånga inlägg imorgon!

/ Lollo


Cosmopolitans

Imorgon är det jag som går iväg till Indiska och inhandlar Cosmopolitan glas! Det är nämligen dags för tjejmiddag imorgon och lite sommar är det ju. Lollo ha det så trevligt på R.E.A., skulle gärna vilja se den showen, akta skrattmusklerna bara ;)

image412

/Lilli

Lilli förutser trender!

Tittade igenom lite bilder från sex and the city filmen och yes I'm good ;)
På bilden nedanför är Miranda klädd i en blå Zac Posen klänning. Det är samma klänning som jag har skrivit ett inlägg om tidigare. Se inlägget här.

image411

/Lilli

Cannes i min stil

Under en veckas tid nu har vi fått beskåda vackra kreationer på röda mattan i Cannes. Filmfestivalen börjar lida mot sitt slut och jag väntar fortfarande på en inbjudan. Om inbjudan nu skulle ramla ned i min brevlåda är denna vackra skapelse av Dior vad resväskan skulle innehålla.



/Lilli


1 down 1 to go

Igår hade jag mitt sista prov i Företagsekonomi B. Jag kan nu officiellt kalla mig själv för kvalificerad ekonomiassistent. (Någon som har ett ledigt extrajobb? - anställ mig!!!). I alla fall, det var det sista vi gör i den kursen och jag känner mig fri, fri, fri.

Nu är det bara italienska slutprov på måndag kvar. Jag är nervös, jag menar det provet är STORT! Men efter det är allt verkligen klart. Slut. Finito :) Jag längtar!

På fredag ska jag och familjen på REA. Inte rea som i utförsäljning utan rea som i roligt, elakt, aktuellt och humorshow på hamburger börs. Pappa har bokat bord på restaurang innan, men vägrar säga vilken. Lite spännande faktiskt. Sen, på lördag, är det eurovision song contest, som jag lovade förra året att aldrig mer se på men som jag inte kan låta bli att se.

image410

/ Lollo


På rosa moln

Jag älskar att skratta. Jag skrattar mycket. Då är man i nuet. Jag vill skratta på en rosa Paul Frank cykel.


image409
/Lilli



Bättre ideal i Hollywood

Jo, det är sant. Vinden vänder och nu är inte size 0 idealet. Istället satsar fler kändisar på ett mer hälsosamt utseende, med Mischa Barton och Lindsay Lohan i täten. De är fortfarande smala, men ser mycket lyckligare och naturligare ut. Själklart är det folk som bara måste kommentera och säga att tjejerna var såå mycket snyggare förut, men vad har de alla gemensamt? Jo, de är män och alla kallar sig själva "Mr Big". Okej, då förstår vi hur oviktiga deras åsikter är. Det är bara att hoppas att Mischa och Lindsay och alla andra kändisar bortser från sånna dumma kommentarer och står upp för det nya idealet!

    

Plötsligt känns Nicky Hiltons pinniga kropp lite passé. Det är så hemskt att se sånna här bider tycker jag. Det är därför jag blir så glad om vinden vänder. Jag hoppas verkligen att Nicky får hjälp, innan hon försvinner!

  

/ En hoppfull Lollo


Starting to panic

Jag har inte bara lovat mig själv ett ledigt år fyllt med resor och upplevelser, jag har även berättat för alla om mina planner. Det sätter press på en. Nu måste jag uppfylla detta inte bara för mig själv men även för att bevisa att jag kan. Kanske är det en bra combo eftersom nu måste jag åka. Men det handlar först och främst om mig, LILLI.

Vad ska jag välja !? (Here comes the part where I start to panic)

1. Läsa franska i Paris?
2. Läsa engelska i London?
3. Läsa engelska i New York?
4. Läsa engelska i Kalifornien?
5. Plugga marknadsföring i Washington?
6. Au pair i USA?
7. Jobba i Dublin?

OH.MY.GOD.HELP.ME.NOW.PLEASE.



/Lilli


Fredag

Vad jag har förstått så har Lilli det väldigt hektiskt just nu, så jag försöker väga upp det med att blogga dubbelt så mycket. Fram till igår hade jag också det riktigt stressigt, men nu är det bara två prov kvar. Stora och viktiga är dem, men de är få och det är skönt. På tal om prov kan jag bara tala om att engelska-nationella igår gick skit, skit, skit. Alla engelska-nationellaprov har gått skit när jag tänker efter. Och jag som trodde att jag var någolunda duktig, men icke då. Adjö mvg.

För övrigt lägger jag tiden på att sitta vid datorn, sova, jobba (ytterst sällan numera) och fika. Och plugga såklart. Men jag ser ljuset i alla fall, och om 11 dagar är det över. Idag ska jag jobba och mysa framför tvn, sen imorgon blir det tjejmiddag med klassen, vilket ska bli jättekul :) Jag får se, jag kanske följer med lillasyster till stan och letar balklänning också, men jag måste hålla i mina pengar. Har sett så fina skor, men tänker att gräset är grönare på andra sidan (Atlanten).

Just det, vädret just nu är hemskt. Inte majväder alls. Det ska vara som nedan:

image400
/Lollo

American dreams

Jag sitter här och tänker på USA. Om exakt en månad idag är vi påväg. Förmodligen sitter vi på planet till Hamburg eller Amsterdam eller var det nu är vi ska byta till flyget till New York. Eller så är vi redan där, ätandes någon äcklig flygplatsfrukost som kommer smaka underbart, bara för att vi vet att vi är påväg.

Jag och pappa pratade om min 18-årspresent igår. Jag kör med taktiken att jag bara skriver en sak på önskelistan, så har de inget annat val än att ge mig den. Jag skojar bara, jag har faktiskt lyckats få ner lite småsaker till släkten också. Mohaha. I alla fall, det jag önskar mig mest är en Nikon D60. Jag önskar mig den så mycket att det faktiskt gör lite ont att tänka på att den kanske inte blir min. Men pappa har vart inne och kollat på var man kan köpa den och vad den skulle kosta, och jag har erbjudit mig att betala lite också, så jag tror nog att vi så småningom kommer att få varandra :)


image396

  

/Lollo

The Ultimate Wardrobe

Jag ahr alltid drömt om en walk in closet: en stor klädkammare, där jag kan se mina skor och väskor stå uppradade, och självklart mina kläder hängande på långa fina rader. Just nu får jag nöja mig med två trånga fula garderober. Inte så glamoröst. Men nu har jag kommit ett steg på vägen. Här kan man få tips om hur man får "The Ultimate Wardrobe", och här kan man se och läsa om amerikanska kändisars stora lyxiga garderober.

 

Jag gillade Eva Longoria Parkers och Nicky Hiltons garderober bäst!
/Lollo


Jag vill ha...

... hennes hår! Det är så franskt, och jag älskar allt som är franskt just nu: modet, människorna, filmerna... allt! Och jag som inte ens varit i Frankrike. Men snart måste jag dit! I alla fall, när jag var i Brighton i somras träffade jag en fransyska, Audrey (alla fransyskor verkar heta Audrey), som hade likadant, lockigt hår som tjejen nedan! Hon är självklart också fransk!

image391

/ Lollo

En dag i maj

Idag är det verkligen underbart väder. Men vad vet jag om det? Jag måste ju sitta inne och skriva ett 10 sidor långt arbete med analys och allt om Cuba tills på måndag. Panik! Hur kunde jag vara så dum att skjuta upp det tills nu? Jo, just det, det var matte-nationella som blev fösta prioritet. På tal om det, när jag skulle somna igår kom jag på hur man skulle lösa sista uppgiften. Och det var inte så jag löste den. Där rök mitt betyg var det sista jag tänkte innan jag somnade.

Jaja, back to reality. Här sitter jag på landet med mammas dator. Till sällskap har jag vindruvor och kaffe, det saknas bara choklad så har jag alla mina passioner i livet samlade runt mig. Men inte ens det kan trösta mig. Jag har fortfarande bara en framsida, en tom innehållsförteckning och en stor klump i magen.

Men om två-tre veckor är allt över, då finns inga mer prov eller inlämningar inskrivna i kalendern, då är det bara sol och sommar kvar. Då Lilli ska vi fira. I'm thinking sol, grön gräsmatta, djurgården, picknickfilt och en korg proppad med vindruvor, jordgubbar och en och annan chokladbit! Vad sägs?
 
/Lollo


Nicole in Harpers

image390

/Lilli

Gothenburg

Har varit hemma ett tag nu, men har inte hunnit skriva något. Det är ju ett stort matte-nationella imorgon som ligger som ett stort mörkt moln över mitt liv. Idag är jag faktiskt hemma från skolan för att plugga. Det är inte så att jag satsar stort på matten, utan snarare att jag inte förstår nånting.

Göteborg sammanfattning:

- Det var roligt och soligt
- Maten var så otroligt äcklig att man var tvungen att kompensera med godis, glass, latte, mcdonalds och andra godsaker
- Jag insåg att jag börjar bli för gammal för nöjesfält, jag längtade lixom mer efter en långfika
- Vi körde på en älg på vägen dit, så tågpersonalen var tvungen att gå ut i skogen och plocka pinnar och blad för att reparera hålen i loket (jag vet inte heller hur det skulle gå till, men det var vad de sa i högtalaren).
- Vi spelade bara 4 matcher så det fanns a lot of freetime.

  
Fotograf: jag :)

/Lollo


Costume Institut gala

Igår hade alla stjärnor samlats på the Met i New York City. En kväll som anordnas varje år av Anna Wintour. Röda mattan är varje år en uppvisning av vad kändisar och designers har åstadkommit tillsammans. I år fanns det några vinnare och några förlorare...

VINNARE

      

ANDRA PLATS

         

FÖRLORARNA

   

En magisk kväll på Manhattan, nu tillbaka till verkligheten...

/Lilli

RSS 2.0