Living the Life (Björn sound på den)

Hej!
Living the life, skolan är mer eller mindre klar. Bara lite smått kvar vilket är väldigt skönt. I vissa kurser är betygen redan satta så nu är det sovmorgon och sluta tidigt som gäller. Jag har slittit den här terminen men nu är det payback time vilket är otroligt skönt. Idag har det varit en riktigt bra dag, en feel good day. Tog en sovmorgon, lunch i parken, fika på Espresso House och sedan lite shopping. En väldigt bra tjejdag. Men nu är jag redo för en Lilli och Lollo dag! Jag tänker mig Djurgården och en filt med mycket gott på! I am just a call a way. Okej nog med cheesy uttryck. Idag var det faktiskt en Lollo dag för mig, även om den inte spenderades med Lollo. Först så hade jag lunch med Linnea som frågade hur det var med Lollo och hälsade till Lollo och syster. Sedan på Espresso House så förklarade en vän till mig att vid bordet bredvid satt det en Vaxhomlmare som går i Lollos klass. Världen är liten. Okej där kom ännu ett cheesy uttryck.

Idag inhandlades även ett par sandaler från ZARA som jag redan såg i mars på Puerto de Aero i Madrid. Sen har jag även beställt ett par chinos från H&M. De är verkligen slut överallt.. Just när jag fick mitt chino behov.

Ikväll blir det Gossip Girl och jag hoppas på övningskörning.

image413

Love ya!
/Lilli

Kommentarer
Postat av: QUEENIEQUEENIE

hej! rösta på min blogg -queeniequeenie här: http://www.theguide.nu/votetisdag.htm, (jag vet om du har röstat eller inte) och jag länkar till din blogg i 7 dagar? skriv en kommentar till mig när du röstat bara..

2008-05-27 @ 18:57:53
URL: http://metrobloggen.se/queenie
Postat av: Lollo

OOh, spännande med den där vaxholmaren! Kanske har du sett den så kallade "BB" (hela ordet är för grovt för att skriva här) in real life? Interesting! och på lördag, vi kanske ska picknicka istället för fika? Det vore faktiskt väldigt mysigt! men vi hörs på fredag!

2008-05-28 @ 10:43:33
URL: http://lilliochlollo.blogg.se
Postat av: Lilli

I know lite spännande! Men vi kan väl kalla henne för könssjukdomen ;)
Jag är väldigt sugen på en picknick :D
Vi hörs om det !

2008-05-28 @ 16:29:41
URL: http://lilliochlollo.blogg.se
Postat av: Lollo

Haha ;) ja, vi nöjer oss där! jag ringer på fredag!

2008-05-29 @ 11:00:17
URL: http://lilliochlollo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0