She works hard for the money

Hej !
sitter här på jobbet och kan inte hjälpa att jag känner mig avundsjuk på Lollo som är i Brighton just nu. Jag gillar att jobba, men inget går upp emot att resa! Idag har jag nästan ingenting att göra, känns tråkigt och waste of time. Men min resa kryper närmare och närmare vilket gör det hela lite lättare. Men samtidigt som planeringen börjar komma igång inför resan tog jag en titt i min garderob som jag faktiskt brukar gilla. Men nej jag såg inte en vacker syn. Jag har en vinter/vår garderob. Dit jag ska är det över 30 grader. Tragiskt. Men jag ska inte klaga, medans Lollo går runt och shoppar i Londons alla affärer så får jag ta att jag sitter här. Fast. Timanställd, det är bara att sitta av timmarna idag. Över huset jag jobbar i går alla flygplan som ska landa och avgå från Bromma och jag kan inte sluta tänka på min fåniga dröm, att bli flygvärdinna. Jag är jävligt bra på att säga Te? Te? Te? mjölk och socker? Te? Tea sir? Te? Tea? Milk or sugar sir?


Have a nice day and thank u for flying with us !


/Lilli - sicko


Till Lilli

image188

(Förlåt att jag inte läste mailet tidigare, men bättre sent än aldrig)
/Lollo

Goodbye Stockholm - Hello Brighton

Imorgon åker jag till Brighton för att vara borta i 3 veckor! Jag kan knappt fatta det. Tänk att det var åtta månader sen som vi satt och bokade hela resan, och då tänkte man att det var evigheter tills att man skulle åka. Men som sagt, imorgon är det dax. Jag kommer alltså inte blogga de kommande 3 veckorna om jag inte får tag i en dator det vill säga. Under de 3 veckorna i Brighton ska jag se till att det blir minst en resa till London också. Hoppas bara att höstkläderna kommit ut i butikerna, inte så troligt men hoppas kan man. Nu måste jag packa, jag har lite (läs mycket) problem med att hålla mig under 20 kg-gränsen (man får bara ha 20 kg packning och 8 kg handbagage). Men men, det ska gå!

image187

Ha det så bra här hemma,
jag kommer sakna er (Lilli vänta dig ett kort)
Puss och kram /Lollo

Full fart framåt, håll tät bakåt !

Håll tät bakåt? Okej, jag ska inte gå in på det idag. Sen i Onsdags har det varit full fart. Jag började jobba på  min pappas jobb. Första uppdraget var att kopiera en stor, tjock pärm full av ritningar. Det tog hela dagen. Efter jobbet var det dags för golf, gick en runda med Carro, det var väldigt roligt ! Visste inte att golf kunde vara roligt. I torsdags var det dags för jobb igen, jag fick använda min hjärna lite mer. Jag började jobba med ett program, där alla kunder ska registreras och massa annat. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om och åkte sen in till Kungsholmen där jag mötte upp Eve, Liv och Elli. Vi åt en god middag på Helenes och hade det väldigt trevligt. Efter middagen åkte vi in till Stureplan och eftersom vi inte har åldern inne satte vi oss på ett café där vi beställde det vanliga, choklad och Frapino. Mums. Imorse ringde klockan allt för tidigt men det var bara att stiga upp. Min broder och jag skulle på skolavslutning hos våra små vänner. Vi har båda praoat i våran fasters klass så det var kul att hälsa på de nu ganska stora små liven. Efter det tog jag mig till jobbet, jobbade, åt lunch, åkte hem? Inte den bästa jobb prestationen men det var fredags lugnt. Eller vad vi nu ska kalla det. Snart är det dags för golf, igen. Det blir ganska ofta nu för tiden, no comprendo varför men det är väl nåt som drar. Ska tävla på Söndag i låga grader och regn, yeah! Ska fråga om man inte kan skjuta fram det lite.. det måste ju gå.. kommer så inte att få med mig någon på det..yeah ! Imorgon blir det förhoppningsvis lite shopping, jag behöver utöka min sommar garderob och ett par nya skor vore inte helt fel.


Ha en bra helg !


/Lilli 


Sommarlov!

Äntligen sommarlov. Skolavslutningen var okej och sen åt jag lunch med familjen och skickade iväg lillasyster på konfaläger. Ikväll ska jag träffa Petra och vi ska diskutera Brighton (eftersom vi åker om 4 dgr). Vi pratade med familjen vi ska bo hos, de verkar väldigt snälla så allt är bra.
Så här kommer min sommar att se ut:

- Brighton 3 v
- Landet 3-4 v
- Hemma 2-3 v

Som ni ser är det inte så mycket planerat, men det är skönt att inte planera allt och göra saker på impuls istället. Vi har pratat lite om Way out west-festivalen i Gbg, men det blir det nog inget av. Och sen vill jag träffa Lilli såklart!

/Lollo

En outfit att ta efter !

Jag bara älskar denna outfit, Anne Hathaways klänning, skor och accesoarer under inspelningen av Djävulen bär Prada. Glöm inte att hon har super söta flat thongs på sig och guld pumpsen i handen, alltid rätt !

image186

/Lilli

Om jag fick drömma

Om jag skulle få välja vilken klänning som helst att bära så vet jag precis vilken jag skulle välja. Julia Roberts Vintage Valentino klänning hon bar vid Oscars galan 2001. Där hon vann Bästa skådespelerska, filmen var Erin Brokovich. Jag skulle vilja se klänningen i verkligheten, sen att få bära den (helst på Oscars galan då ) är ju som sagt en liten dröm..

image180 image181 image182 
image183 image184 image185
Vintage valentino.

/Lilli


Veckans stilikon

Jag älskar hur Nicole Richie klär sig - påhittigt, färgglatt och modigt. I och för sig kanske man ska säga att man älskar Rachel Zoes stil (Nicoles stylist), men oavsett vems stil det är så är den fin och värd att visas:

image171

- Hatt och sandaler är ett måste i sommar (nu låter jag som Sofi Farhman, men men)
- Söt kleinblå blus
- Blommig långklänning

image172

- Sjal på huvudet skyddar håret från solen och döljer en dålig hårdag
- Söt klänning och gula accessoarer
- Gul fin bikini och smycken på stranden

image173

- Hippie-inspirerat med fina accessoarer, blus och bootcut-jeans
- Blommig tunika och blå Balenciaga-väska
- Sjal och smycken på stranden

image174

- Platåskor och Chanel-väska
- Färgglad klänning och gul Balenciaga
- Kort kavaj och kedja runt midjan

image175

- Svarta Converse och röda urfina glasögon
- Coola glasögon och söta smycken

image176

- Enkel svart klänning och Wayfarers
- Byxdräkt med skärp i midjan
- Grön sommarklänning och vita solisar

image177

- Blommig långklänning och gul Balenciaga
- Söt blus och svart sjal knuten runt halsen
- Blommig top och röda heels

Så, om man vill ha Nicoles stil ska man:

- Klä sig i färger
- Köpa en uppsättning Balenciaga-väskor
- Bära stora glasögon i olika färger

Sist men inte minst, bilder på två av Nicoles coola tatueringar:

  

/Lollo

Fynd och födelsedagspresenter

Som sagt var jag och fyndade i lördags och idag handlade jag födelsedagspresenter med mormor:

   
  
 

- Svart mini-väst, 20 kr H&M!
- Vit omlott-mag-tshirt, 20 kr H&M!
- Svart väska, 200 kr Wedins (födelsedagspresent från mormor)
- Vit-och-blå-randig kavaj, 200 kr Vero Moda (födelsedagspresent från mormor)
- Armband, 25 kr H&M

Sedan blev det ett vitt linne, röda havainas och en hårklämma.

image169
/Lollo

Måndag

Hej :)
Först och främst vill jag be om ursäkt för lite bloggande, sedan ska jag berätta att det är bara 7 dagar tills jag åker till Brighton. 7 dagar!!!

Idag har varit en bra dag. Jag hade 20 min lektion på hela dagen och sen har jag shoppat med mormor (födelsedagspresenter) eftersom det snart är min födelsedag. Det blev en kort kavaj och en väska, bilder kommer.
Dessutom har jag varit på sommarrea i helgen och fyndat lite, bilder kommer på det med.

Det enda dåliga med den här dagen var att jag utsattes för stor psykisk press. Jag stod och köade i mer än en timme i Tibbles källare och skyddsrum, med en tung väska och alla mina böcker på armen. Det var dags för återlämning. Mannen som sköter utlåning och tillbaka-lämningen av böckerna är väldigt väldigt seg och lider dessutom brist på deoderant. Som sagt, stor psykisk press.

Dagens outfit (fortfarande tekniska problem)

Jeans - ja, det var varmt
Vitt linne
Svart kort väst med broderi
Svarta sandaler
Silver och blå armband
Blå väska
Hästsvans och inbakad fläta

Jag har lovat en "veckans stilikon" och bilder på mina fynd så det kommer, håll bara ut.

/Lollo

Två blivande latte-morsor

Lollo kommer att bli en riktig latte-morsa

/Lilli

Dragqueen?

image157

Nej, det är bara Christina Aguilera, med för mycket smink! Jag tycker att hon ser hemsk ut, hon brukar ju vara söt och hon behöver verkligen inte den där kakan på ansiktet. Hon ser ut som en dragqueen och hon har inget skäggstubb och adamsäpple att döjla - hoppas jag inte...

/Lollo

Hett...

... är vad det är!!! Jag smälter! Jag kunde inte ens vara vid poolen - det var så varmt att man var tvungen att bada, men vattnet blev så kallt av att luften var så varm. Så jag var tvungen att gå hem och här sitter jag nu och surar. Men som alla säger - man ska inte klaga. Och som Giselle Bundchen (min favvo-modell) säger: man ska vakna varje dag och vara tacksam över vad man har och sen ska man behålla den känslan hela dagen.

Jag är avundsjuk på Lilli som slutar skolan imorgon! Själv har jag 3 dagar kvar att se fram emot innehållande en rodd-tävling på Djurgården, sex lektioner och en vad-ska-jag-ha-på-mig-på-skolavslutningen-panik-attack. Kul!

Nä, nu ska jag inte vara bitter och sur utan jag ska be om ursäkt för den dåliga outfit-uppdateringen från min sida. Jag har ett litet problem bara - jag kan inte ta kort på mig själv och blixten förstör om man tar i en spegel. Jag ska försöka lösa det, så håll ut. Dessutom är mina outfitar ingenting att hurra för nuförtiden. Jag är lite pank fram till Brighton. Men en beskrivning kan ni få:

Dagens outfit

Vitt linne
Jeansshorts
Rosa kofta knuten över axlarna
Bruna skor
Dålig hårdag

Jag ska försöka få ihop ännu en veckans outfit senare.

/Lollo

Grönan !!

I tisdags var det dags för Grönan, det var riktigt roligt!!

Före kvasten:

image156

Efter kvasten:

image155

Tyvärr inga bilder på Jossans titta snett bild eller Lollos plötsliga fall i Lustiga huset.

/Lilli

Skolavslutning väntar !

Sommar..Hetta...lovley. Imorgon är dagen här, den stora dagen. Än vet jag inte riktigt dagens betydelse och vad jag kommer känna vid dagens slut. Men det är någonting med skolavlsutningar som får en att le hela dagen. Jag har inte tänkt så mycket på skolavlutningen, nästan ingenting alls. Allt fokus det här året har varit just på skolan, första året på gymnasiet och allt vad det innebär. Den här sista veckan innan sommarlovet har fått mig att tänka på den första veckan i gymnasiet. Det är nog den enda veckan i mitt liv som jag minns riktigt väl. Annars brukar det mest vara mnnen lite utspridda varstans. Jag minns nervositeten, människorna och vissa konversationer. Men det jag minns mest är alla intryck. Allt var så nytt och jag blev imponerad av precis allting. När jag tittar tillbaka verkar det som om jag inte hade upplevt mycket i mina dagar, och visst det stämmer väl till en del. Men herregud, imponerad av en snacks-automat?! Allt var så nytt och nya intryck varje dag. När man kom hem på kvällen var man helt slut, hade säkert varit hel spänd hela dagen. Men de nya intrycken blev färre, allt blev vardag, och till nästa läsår hoppas jag på att kunna ta tillbaka den där känslan av att allt är så spännande och nytt. För ett år sedan slutade jag nian. Det var en stor konstg dag. Från och med den dagen förändrades nästan allting. Ansikten försvann och kontakter förlorades. Mestadels tror jag det beror på att just allting var så spännande i början på gymnasiet. Jag är glad över att ha hittat tillbaka till de jag har delat så många minnen med, men också glad över att ha fått nya vänner. Imorgon får jag se hur det blir. Kanske blir dagen inte alls speciell. Eller så blir det en dag jag alltid kommer att minnas.

/Djupa Lilli

Ett litet TV-tips

Ikväll kl. 21:00-23:00 på MTV är det MTV Movie Awards. Det kan säkert vara kul!

image154

/Lollo

En måndag kan också vara bra, när sommarlovet nästan har börjat

Ush, förstår dig verkligen Lollo. Jag trodde okcså att sådana där saker hade vi lämnat oss bakom, men nopp. Precis som Lollo så har det vita övergått till det mer röda. Igår när vi kom hem från Skärgården som jag och Lollo besökte så fint var jag helt slut! Kämpade för att hålla ögonen uppe och tog på mig filt efter filt. Mitt skelett frös, inte en rolig känsla! När jag väl kom i säng snurrade allt och jag tänkte, det är nog bäst att somna nu innan allt blir helt fel. Idag har jag lyckats bränna ena axeln, och blivit röd runt klänningen. Grymt kul. Men jag hade trevligt på vägen :) Efter en lektion drog vi till Sandy's och köpte oss lunch. Sen med våran lunch i påse bar det vidare till Kristinebergs klippor. Det var skönt !! Det kallar jag livskvalite.. Efter klipporna försökte vi leta upp ett cafè i Kristineberg, lyckades inte så bra. Så det bar av till Alvik där det faktiskt var för varmt för att sitta ute, i Sverige people !

Imorgon är det ledig för att det är studentdag...När är det min tur?

Dagens outift:


bye !

/Lilli

Skitmåndag

Fy vad jag hatar måndagar!!! Man är alltid så trött när man går upp, och idag gjorde jag det som en tomat. Jag är så röd i ansiktet efter att ha varit ute hela dagen igår. Men det var fixat med 18 lager foundation och sen var det bara att ta sig till skolan med tunga steg. Italienska-film, samhälls-redovisning och en totalt värdelös svenska-lektion var vad som väntade.

Ja, de var värdelösa och jag hade lika gärna kunnat stanna i sängen. Varför inser inte lärare att det inte finns nåt att göra såhär på slutet och tar skolavslutningen tidigare istället för massa onödiga timmar i skolan. Sedan har en tjej sagt till en annan tjej att jag har sagt en sak om den andra tjejen till hela klassen vilket jag inte gjort och nu är andra tjejen sur på mig och jag är sur på första tjejen. Sånna dära tjej-tönt-grejer trodde jag man slapp på gymnasiet men tydligen inte.

Inget bra är det på TV heller och jag kan inte gå ut för jag vill inte bygga på rödheten i ansiktet. Livet leker inte precis.

Dagens outfit
Vit t-shirt
Rutiga uppvikta gubb-byxor
Bruna skor
Guld-armband
Slarvig hästsvans

Hoppas ni haft en bättre dag!
/Lollo

IBLAND är han underbar

Suicidalt samtal med virtuella Anna på IKEA

Skrivet av Alex Schulman 23 maj 2007, klockan 20:32




På IKEASs hemsida finns virtuella Anna. Till henne kan man ställa frågor om Ikeas sortiment och allt annat som rör Ikea. Men vad händer om en suicidal person vänder sig till henne för att få stöd? Här är mitt samtal med Anna, ord för ord.

Jag heter Alex Schulman.
- Hej Alex. Trevligt att träffas!

Jag är ledsen.
- Ingen fara.

Nej, jag menar: jag är deprimerad.
Du kanske ska lägga dig och vila en stund.

Det skulle inte hjälpa.
- Det var synd.

Allt är Ronnie Sandahls fel.
- Vad är problemet? Jag hjälper gärna till.

Han ger mig en tillintegörande ångest.
- Jag behöver aldrig ångra någonting. Allt jag säger och gör är väl planerat i förväg.

Det är ju tur för dig.
- Visst är det det.

Jag tänker på döden.
- Kan du säga det där igen, fast med andra ord så kanske jag förstår bättre.

Livets slut.
- Det där vet jag ingenting om.

Jag funderar på att hänga mig själv i en takbjälke.
Här kan du söka mer information om produkterna i serien HÄNGA.

Men förstår du inte, kvinna? Jag vill inte leva längre!
- Vad trevligt!

Trevligt?!
- Ja, en positiv attityd är alltid uppskattad.

Men du är ju rubbad i huvudet!
- Jag är smart nog!

Vill du att jag tar mitt liv?!
- Jag har inga pengar.

Okej, that's it. Nu skjuter jag mig själv i huvudet. Farväl!
- Hej då Alex! Tack för att du tog dig tid att tala med mig.

/Lilli


En fundering..hmm

Jag undrar varför folk trycker på stanna knappen, när det är slutstation. Det är väl självklart att bussen kommer att stanna där, det är ju slutstation. Först tänkte jag att det var små gulliga tanter som tryckte på stanna knappen innan slutstation, men det är ju folk i min egen ålder också. Jag undrar verkligen varför, och blir lika förvånad varje gång det händer. Det vill säga nästan varje dag.

Life is a mystery


/Lilli


Torsdagens shoppingrunda

Hej!

Igår var jag ledig och då åkte jag och en vän in till stan för att shoppa lite inför Brighton. Det blev många fynd och jag är nöjd även dagen efter (ingen ångest och inget som ska returneras) :)

Något som var väldigt tur är att jag provade Lillis thong flats i metallic och var sååå nära att köpa ett par (jag visste inte att Lilli hade sånna), men då var det bra att jag valde ett par andra istället efter mycket velande:

   

(Ursäkta skräck-bilder på mina fötter)

- "Sandaler", 179 kr Top Shop
- Rosa- och svart-rutig sjal, 69 kr H&M
- Kjol (i tulpanform med hög midja och dragkedjor där bak), 198 kr H&M

/Lollo

RSS 2.0